Etopien   Kenya AA
Det var i Etiopien det hele startede med den berømte fårehyrde, der observerede den opkvikkende virkning kaffeplanten havde på dyrene. Det er ligeledes Kaffa-området i Etiopien, der menes at have givet navn til kaffe.

Vor etiopiske mocca er af kvalitet Djimah, en kaffe med hele spektret, blød, let krydret og med et strejf af kanel. Denne kombination giver en afrundet og fyldig kop kaffe med masser af kraftige smagsstoffer og en næsten cremet eftersmag.

 
Det var i Kenya, at Karen Blixen slog sig ned som kaffeproducent på en kaffefarm ved foden af bjerget Ngong i 2000 meters højde. I 17 år drev fru Blixen farmen, som blandt andet gav inspiration til hendes bog "Den afrikanske farm".

Vor Kenya kaffe er kendetegnet ved at være af kvalitet AA FAQ PLUS, et produkt af allerhøjeste kvalitet dyrket på bjergskråningerne, en smagsbombe uden lige med en god syrlighed og utrolig lang frugtagtig eftersmag.

 
         
Gurtamala     Hverdagskaffer
Det skønne Guatemala er kendt som det land i Mellemamerika, der producerer de bedste kvaliteter. Det var jesuiterpræsterne, som i 1750 plantede de første kaffeplanter i Guatemala, men det var tyske indvandrere, der mere end hundrede år senere rigtigt satte styr på produktionen. Træerne vokser højt på vulkanske bjerge, og dette giver de absolut bedste vækstforhold for arabicabønnen.

Vor Guatemala er af kvalitet Strictly hard bean extra prime. Smagen er udsøgt, velafbalanceret og krydret, en blid, men stadig fyldig kaffe med en let chokoladeagtig eftersmag.

*Husets javablanding
*Ren java
*Gourmet
*Expresso